Berekent StudiosAntwerpen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding StudioAntwerpen is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Studioaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. StudioAntwerpen bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Studioaanbieders in Antwerpen vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Studio in Antwerpen. Een Studioaanbieder kan gratis een Studio plaatsen in Antwerpen. Huurders kunnen ook gratis een Studiooproep plaatsen in Antwerpen, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Studio in Antwerpen, huurders kunnen ook reageren op Studio's in Antwerpen. Op www.studiosantwerpen.be betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op StudioAntwerpen of te reageren op een advertentie van een Studio in Antwerpen.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Studio kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Antwerpen, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Antwerpen kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Studioaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

StudioAntwerpen raadt je aan om vooraf te vragen aan de Studioaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Studio afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen